preloader logo

Dickinson

web

Dickinson és una immobiliària mallorquina especialista en venda i lloguer vacacional de cases, apartaments i finques. Dickinson necessitava una web atractiva i intuïtiva per al client i que a més li permetés mantenir les seves dues marques: Dickinson Properties dedicada a la venda i Dickinson Viles dedicada al lloguer.

Villas & Properties

Després de presentar dues marques amb dos productes diferenciats, a Stay Creative vam decidir apostar per la creació de dues webs diferents però amb un disseny i estructura idèntica.

Així les webs són més clares i fàcils d'usar per part de l'usuari, millorant l'experiència i evitant l'abandonament per mala usabilitat, i així afavorir el transvasament de visitants d'un web a una altra, són productes complementaris, on sempre hi ha un botó disponible que ens permet visitar a la seva marca germana.

Si per alguna cosa destaca el disseny de les webs de Dickinson és pel seu marcat caràcter visual, no només per l'abundància de fotos sinó també per la jerarquia de la informació que va de la més demandada per part de l'usuari: ubicació, preu, nombre de habitacions ...

http://dickinson.properties
Villas & Properties

Gestió immobiliària

Per a les webs de Dickinson Properties & Villas varem integrar un panell de gestió de propietats i clients: preparat per a cobrir les necessitats específiques del negoci immobiliari i dels seus productes.

Gestió immobiliària
Projecte anterior
Espai Saba
Següent projecte
Pepe pisos & villas

Aquest lloc utilitza cookies, al utilitzar aquest lloc, acceptau l'ús de cookies amb conformitat amb les nostres directrius. Per més informació legeixi la nostra Política de Privacitat. Acceptar