preloader logo

La Llonja

web,social

El Restaurant La Llonja es un restaurant especialitzat en peix fresc, ubicat a l'antiga llonja de pescadors del Port de Pollença: un lloc privilegiat amb unes vistes precioses de la badia de Pollença, ideal per a disfrutar d'un menjar exquisit amb tons mediterranis

mariner i sofisticat

Trasmetre tot el sabor del peix fresc. Trasmetre l'ambient d'una terrassa orientada al mar. Trasmetre tota l'essència del restaurant La Llonja.

Per aconseguir que la pàgina web sigui una extensió del propi restaurant optam per jugar amb textures d'estil mariner i varies sessions de fotografia: imatges de plats i productes del mar, principals protagonistes de la cuina de La Llonja, que decoren els diferents espais de la pàgina web.

Així les fotografies i les textures es fonen amb el color blanc que domina la web aportant una aspecte net i senzill. Per tal de facilitar l'objectiu principal d'aquesta web, hem optat per acompanyar qualsevol espai amb el botó de reserva, que du a un formulari senzill i ràpid.

http://restaurantlallonja.com
mariner i sofisticat

pagament a distància

Vols convidar als teus amics però estas enfora? Cap problema, a La Llonja Restaurant hem integrat un sistema de pagament a distància mistjançant  targeta de crèdit.

pagament a distància

àmbit local i internacional

Per al Restaurant La Llonja vam optar per basar-nos amb facebook per a la seva comunicació online mitkançant xarxes socials. L'objectiu era arribar a l'àmbit local, oferint la seva cantina com a lloc perfecte per al vermut, un berenar o el menú del día, a un preu més modest, per al dia a dia.

En l'àmbit internacional accedim al públic objectiu que resideix en els països on estroba una major afluència cap al nostre destí, a la vegada que actuam cobre els potencials clients que es trobaràn estiuejant a la zona. Amb el nostre pla d'acció, hem aconseguit augmentar el compromís del usuaris, mentenint-los informats i generant interés en el producte del Restaurant La Llonja.

titulo proyectotitulo proyecto
Projecte anterior
Grup Vilacuisines
Següent projecte
Store Formentor Deli & Bistro

Aquest lloc utilitza cookies, al utilitzar aquest lloc, acceptau l'ús de cookies amb conformitat amb les nostres directrius. Per més informació legeixi la nostra Política de Privacitat. Acceptar