preloader logo

Marina brasserie & cocktails

branding,web

Marina és una braseria i cocteleria situada davant del mar al passeig marítim del Port de Pollença. Després d'un canvi de concepte i passar de ser el Marina Cafè i convertir-se en el Marina Brasserie & coktails el restaurant necessitava una imatge renovada més acord amb la seva nova forma d'entendre l'hostaleria. Per això va acudir a Stay Creative per al disseny d'una nova marca i la creació d'una pàgina web.

Elegància i sobrietat

La nova imatge necessitava un nou logotip i una paleta de colors que l'acompanyés en totes les seves aplicacions. El blau marí no podia faltar en un restaurant com el Marina, al logo i tot el disseny s'uneix al blanc per crear unes línies marineres que reforcen el seu caràcter nàutic. 

Vam decidir utilitzar un to pàl·lid del blau i blanc que combinat amb imatges en blanc i negre ens porta un aspecte tradicional, elegant i sobri.

titulo proyectotitulo proyectotitulo proyecto

Marina

Creada en una única pàgina web, el Marina integra el disseny de la imatge corporativa amb fotografies dels seus plats i còctels. Aprofita els espais en blancs i línies blaves del propi disseny per crear l'estructura de la web i els "aires", per no recarregar-la.

Els menús creats com un pdf que apareix en una nova pestanya i permeten que es pugui actualitzar la carta tan sols canviant un document del panell de gestió.

http://marinapuertopollensa.com/
Marina
Projecte anterior
Villas 4 Rent Mallorca
Següent projecte
Espai Saba

Aquest lloc utilitza cookies, al utilitzar aquest lloc, acceptau l'ús de cookies amb conformitat amb les nostres directrius. Per més informació legeixi la nostra Política de Privacitat. Acceptar