preloader logo

Pensa en groc

Cabot Hotels

  • Branding
  • Brand guardianship
  • Guidelines & brandbook
  • Identitat corporativa
  • Marketing
  • Paid media
  • Social media

Cabot Hotels és una de les cadenes hoteleres amb més recorregut de la zona nord de Mallorca amb 50 anys d'experiència en el sector. Amb motiu d'aquesta celebració aquesta cadena d'hotels va decidir fer una inversió en marca, redissenyant absolutament tota la seva comunicació: posicionament, discurs, identitat corporativa, estratègia... Una forta aposta per la millora en la qualitat i professionalització que ve acompanyat d’una reforma integral del seu vaixell insígnia, el Pollensa Park.

Cabot Hotels

Si bé planteja un repte posicionar de manera avantatjosa una cadena hotelera a Mallorca degut a la gran competència inclús dins el mateix segment, també és cert que els establiments tenen un caràcter marcat i la reputació de la cadena en relació al tracte del client juguen al nostre favor. Seguint la dinàmica de denominació d'aquest tipus de producte es simplifica la identitat corporativa donant absoluta prioritat al nom “Cabot” de forma que fa més àgil concatenar-se amb el nom de l'establiment. També es decideix escapar dels colors blaus i turqueses, molt abusats en els darrers anys posicionant productes de caràcter mediterrani en el sector hoteler i de restauració. Tota aquesta tasca s'executa al llarg de més de 150 aplicacions de marca: papereria, rotulació, gran format, senyalètica, merchandising... inclús generant submarques amb caràcter propi com l'spa.

Cabot Hotels
Cabot Hotels
Cabot Hotels
Cabot Hotels
Cabot Hotels
Cabot Hotels
Cabot Hotels
Cabot Hotels
Cabot Hotels

Després de 50 anys, per tal d'aconseguir que aquest reposicionament sigui exitós és necessària una tasca de comunicació potent. Aquí entren en joc les xarxes socials, una eina de comunicació que ens permet establir ràpidament una relació entre aquesta nova marca i el producte.

Cabot Hotels
Cabot Hotels
Cabot Hotels

Parlem?

Acosta't a la nostra agència i explica'ns el teu projecte. Estàs lluny? Fem un Meet, és fàcil.

Explica'ns
Santuari Rural

Santuari Rural

Son Brull
Digital / Disseny web / Estratègia digital
Casa teva a Formentera

Casa teva a Formentera

Cas Saliners
Digital / Disseny web / Motor de reserves
Moments inoblidables

Moments inoblidables

Soller Charter Experience
Producció audiovisual / Digital / Disseny web

Configuració de cookies

Utilitzem cookies per oferir-vos la millor experiència possible. També ens permeten analitzar el comportament dels usuaris per millorar constantment el lloc web per a vostè.