preloader logo

Moments inoblidables

Soller Charter Experience

  • Producció audiovisual
  • Digital
  • Disseny web
  • Motor de reserves
  • Marketing
  • Paid media
  • SEO/UX performance
  • Social media

Si la Serra de Tramuntana és un paratge espectacular, des del mar és una cosa única. Recórrer la costa nord de Mallorca en vaixell pot ser una de les experiències més especials que gaudir en aquesta illa, Sóller Charter Experience és la clau. Aquesta empresa compta amb embarcacions per a diferents formats, una mica més assequible en família o un xàrter en parella durant una setmana en veler de luxe.

Definim una estratègia per abordar aquest projecte centrant-nos en el producte i la ubicació. Vam dissenyar una web en la qual integrem el nostre motor de reserves, vam sortir a rodar per aconseguir captar l'essència de SCE i vam dissenyar una estratègia de màrqueting en línia enfocada a donar visibilitat a l'producte i aconseguir vendes.

Soller Charter Experience Soller Charter Experience Soller Charter Experience Soller Charter Experience Soller Charter Experience Soller Charter Experience Soller Charter Experience Soller Charter Experience Soller Charter Experience Soller Charter Experience Soller Charter Experience Soller Charter Experience

Parlem?

Acosta't a la nostra agència i explica'ns el teu projecte. Estàs lluny? Fem un Meet, és fàcil.

Explica'ns
Una manera de fer

Una manera de fer

Esment
Desenvolupament web a mida / Disseny web / Programació
Hello my dear guest

Hello my dear guest

Nest
Branding / Estratègia de marca / Identitat corporativa
Cooperam amb el sud

Cooperam amb el sud

Fons Mallorquí
Branding / Digital / Desenvolupament web a mida

Utilitzem les cookies de "Google Analytics" per analitzar els nostres serveis i l'activitat de la web per tal de millorar el seu contingut. Per acceptar les cookies, premi "Acceptar". Per rebutjar-les, premi "Tancar". Per a més informació o escollir les preferències, premi "Configurar".

Acceptar Tancar Configurar