preloader logo

Un tresor per descobrir

Sóller

  • Branding
  • Estratègia de marca
  • Digital
  • Disseny web
  • Estratègia digital

Sóller, una destinació amb un gran atractiu per diferents motius: la seva història, la riquesa de la seva agricultura definida per marjades, un extens patrimoni catalogat... un tresor submergit en ple cor de la Serra de Tramuntana.

Davant la condició que suposa un emplaçament particular com el de Sóller davant d'una comunicació dispersa, fruit de diverses iniciatives públiques i privades nascudes per difondre les bondats de la destinació, l'equip de govern es trobava davant la necessitat d'unir tots els esforços en una mateixa direcció.

Sovint tendim a pensar que la difusió d'un destí ha de ser únicament una comunicació orientada al sector turístic oblidant que la gent que transita, viu, treballa i gaudeix pot ser qualsevol tipus de perfil: habitants, visitants assidus de pobles propers, treballadors, comerciants... i per descomptat turistes. Per això ens centrem en dissenyar una marca ciutat.

Sóller

Per tant comencem per impregnar-nos de l'ambient "solleric" i tots els seus matisos. Sóller és una destinació amb una gran història, des de 4.000 aC deixa entreveure la presència de totes les cultures que l'han tenyit donant com a resultat un lloc amb una cultura rica i una arquitectura singular. Un lloc embolicat de naturalesa, per mar i muntanya, verd i blau, modern i autèntic: un tresor ocult a la Serra de Tramuntana.

Els seus colors es van definir per l'entorn, el verd de les copes dels pins que baixa muntanya avall fins trobar-se amb el blau d'un mediterrani profund. Vam definir una gràfica que ens recordés a un antic mapa del tresor amb unes línies geomètriques que ens portessin a descobrir-lo (Sóller: Hidden treasure).

Vam decidir segmentar l'oferta en interessos convidant a conèixer el mar (meet the sea) fins a trobar el secret (find the secret) que amaga el seu ric patrimoni. Definim una acció i un color per a cada segment per enriquir l'univers visual de la marca a través dels diferents materials: papereria, senyalètica, catàlegs...

Sóller
Sóller
Sóller
Sóller

La promoció online sense dubte és el nucli de la iniciativa, per això ens vam centrar en aconseguir una pàgina web molt completa que oferís un recorregut al visitant i així optimitzar l'experiència per a l'usuari.

Avui en dia les vacances tendeixen a organitzar-se amb antelació i des d'origen. Per això és important guiar l'usuari a través d'una navegació en forma d'embut i així ajudar-lo a resoldre les seves inquietuds i organitzar la seva visita. Comencem per presentar el destí junt amb les tradicions, clima i elements més emblemàtics. Un cop presentats passem a aprofundir en les particularitats del destí, l’exploram a través de les seves diferents categories. A continuació convidem a l'usuari a planificar la seva visita amb activitats, experiències i oferta: on menjar, dormir o comprar, serveis industrials, associacions...

Sóller
Sóller
Sóller

Parlem?

Acosta't a la nostra agència i explica'ns el teu projecte. Estàs lluny? Fem un Meet, és fàcil.

Explica'ns
Moments inoblidables

Moments inoblidables

Soller Charter Experience
Producció audiovisual / Digital / Disseny web
Cooperam amb el sud

Cooperam amb el sud

Fons Mallorquí
Branding / Digital / Desenvolupament web a mida
Es principal

Es principal

Teatre Principal d'Inca
Branding / Guidelines & brandbook / Identitat corporativa

Utilitzem les cookies de "Google Analytics" per analitzar els nostres serveis i l'activitat de la web per tal de millorar el seu contingut. Per acceptar les cookies, premi "Acceptar". Per rebutjar-les, premi "Tancar". Per a més informació o escollir les preferències, premi "Configurar".

Acceptar Tancar Configurar