preloader logo

Troba la casa dels teus somnis

JS Properties

  • Branding
  • Digital
  • Desenvolupament web a mida
  • Disseny web
  • Marketing

JS Properties és una immobiliària de venda i lloguer de cases vacacionals situada al Port de Pollença. Encara que és una immobiliària jove, gràcies a l'ambició de la propietat, ha aconseguit situar-se en els primers llocs del sector al nord-est de l'illa en el mercat de venda de propietats.

JS Properties

Aquesta immobiliària ha apostat des del primer minut en el panorama online i la tecnologia a nivell de gestió. La pàgina web de JS Properties s'ha dissenyat a mida en cada aspecte per aconseguir el millor resultat posant el producte en el centre de la diana. Aquesta pàgina està internament connecta amb un panell de gestió a mida dissenyat per optimitzar les tasques dels venedors i maximitzar les oportunitats de venda entre la seva cartera de clients, a més d'estar connectada amb portals de referència al Regne Unit com Rightmove o Zoopla.

JS Properties
JS Properties
JS Properties

La venda de propietats a les Balears és un sector molt competitiu amb una forta capacitat d'inversió en presència online, per això vam dissenyar una estratègia a mida per JS Properties basada en el seu producte acompanyat de contingut dinàmic per assolir les millors oportunitats de recerca.

JS Properties

Parlem?

Acosta't a la nostra agència i explica'ns el teu projecte. Estàs lluny? Fem un Meet, és fàcil.

Explica'ns
Cuida el teu cos

Cuida el teu cos

Family Fruit
Digital / Disseny web / eCommerce
Pensa en groc

Pensa en groc

Cabot Hotels
Branding / Brand guardianship / Guidelines & brandbook
Cooperam amb el sud

Cooperam amb el sud

Fons Mallorquí
Branding / Digital / Desenvolupament web a mida

Utilitzem les cookies de "Google Analytics" per analitzar els nostres serveis i l'activitat de la web per tal de millorar el seu contingut. Per acceptar les cookies, premi "Acceptar". Per rebutjar-les, premi "Tancar". Per a més informació o escollir les preferències, premi "Configurar".

Acceptar Tancar Configurar