preloader logo

Cooperam amb el sud

Fons Mallorquí

  • Branding
  • Digital
  • Desenvolupament web a mida
  • Disseny web
  • Programació

Els països econòmicament més avançats destinen partides dels seus pressupostos a contrarestar les desigualtats que originen. Aquesta partida pressupostària és administrada per diferents entitats que vigilen que els doblers s'inverteixen de manera efectiva en projectes de cooperació amb els diferents territoris. El Fons Mallorquí és l’organisme que desenvolupa aquesta tasca a la nostra illa, i la seva tasca no és senzilla, són projectes molt llargs amb infinitat de traves logístiques i polítiques damunt el terreny.

Construïm una identitat corporativa que ens permet aconseguir visibilitat davant de les institucions i desenvolupam una eina de gestió de projectes per poder controlar el dia a dia d’aquests projectes: les assignacions pressupostàries, els tràmits burocràtics, les accions sobre el terreny… Connectada a aquesta eina, una nova pàgina web que ens permet projectar la feina del Fons Mallorquí, amb la informació actualitzada.

Fons Mallorquí Fons Mallorquí Fons Mallorquí Fons Mallorquí

Parlem?

Acosta't a la nostra agència i explica'ns el teu projecte. Estàs lluny? Fem un Meet, és fàcil.

Explica'ns
Una manera de fer

Una manera de fer

Esment
Desenvolupament web a mida / Disseny web / Programació
Casa teva a Formentera

Casa teva a Formentera

Cas Saliners
Digital / Disseny web / Motor de reserves
Moments inoblidables

Moments inoblidables

Soller Charter Experience
Producció audiovisual / Digital / Disseny web

Utilitzem les cookies de "Google Analytics" per analitzar els nostres serveis i l'activitat de la web per tal de millorar el seu contingut. Per acceptar les cookies, premi "Acceptar". Per rebutjar-les, premi "Tancar". Per a més informació o escollir les preferències, premi "Configurar".

Acceptar Tancar Configurar