preloader logo

Ha arribat la diversió

Pollensa Cycling

  • Branding
  • Digital
  • Disseny web
  • Motor de reserves

El ciclisme de carretera és un esport competitiu, d'equip i d'altes prestacions. Pollença Cycling és més que un rental de bicicletes, és una manera de fer les coses; les seves bicicletes estan muntades amb components d'alta eficiència. No és una cosa casual que estigui ubicat al Port de Pollença, un dels punts més concorreguts pels ciclistes per la seva proximitat amb la Serra de Tramuntana i la península de Formentor. Tots aquests ingredients ens acompanyen en el rebranding d'aquest client.

Pollensa Cycling
Pollensa Cycling
Pollensa Cycling
Pollensa Cycling

El canvi de marca era una cosa necessària, però el motiu principal d'aquesta inversió era la modernització de la seva pàgina web, a mida i integrat amb el nostre motor de reserves. D'aquesta manera centralitza la seva gestió d'estoc, reserves i col·laboradors.

Pollensa Cycling
Pollensa Cycling

Parlem?

Acosta't a la nostra agència i explica'ns el teu projecte. Estàs lluny? Fem un Meet, és fàcil.

Explica'ns
Troba la casa dels teus somnis

Troba la casa dels teus somnis

JS Properties
Branding / Digital / Desenvolupament web a mida
Tradició i qualitat

Tradició i qualitat

Ramaders agrupats
Branding / eCommerce / Marketing
Ambient exclusiu

Ambient exclusiu

Marina Tramontana
Producció audiovisual / Digital / Disseny web

Utilitzem les cookies de "Google Analytics" per analitzar els nostres serveis i l'activitat de la web per tal de millorar el seu contingut. Per acceptar les cookies, premi "Acceptar". Per rebutjar-les, premi "Tancar". Per a més informació o escollir les preferències, premi "Configurar".

Acceptar Tancar Configurar