preloader logo

Sortir a menjar a casa

aTaula

  • Branding
  • Naming
  • Estratègia digital
  • Marketing
  • Paid media
  • Social media

Aquest projecte neix a Alcúdia fa uns anys com un projecte de negoci local per tal de donar servei de repartiment als restaurants de la zona. El seu èxit l’acompanya a estendre’s amb un model de negoci col·laboratiu cap a altres municipis de manera ràpida el darrer any aconseguint prop de 10 zones de Mallorca. En aquest moment el projecte necessita reformular la seva marca i el seu propòsit amb l’objectiu de poder fer front al grans del sector. Per això, definim una estratègia de marca que pasa inicialment per un rebranding i canvi en el model de col·laboració per poder afrontar aquest discurs i afrontar l’etapa d’expansió d’una manera més efectiva.

aTaula
aTaula

aTaula
aTaula

Es planteja una estratègia digital enfocada a l’adquisició de tràfic a través de xarxes socials i paid media, amb l’objectiu d’augmentar el nombre de descàrregues de l’aplicació i incentivant el seu ús de manera recurrent treballant el concepte de “sortir a menjar a casa”, una opció més econòmica y segura de disfrutar de fer vida social.

aTaula

Parlem?

Acosta't a la nostra agència i explica'ns el teu projecte. Estàs lluny? Fem un Meet, és fàcil.

Explica'ns
Santuari Rural

Santuari Rural

Son Brull
Digital / Disseny web / Estratègia digital
Cooperam amb el sud

Cooperam amb el sud

Fons Mallorquí
Branding / Digital / Desenvolupament web a mida
Caixa de Balears

Caixa de Balears

Colonya
Gestió de mitjans / Branding / Brand guardianship

Utilitzem les cookies de "Google Analytics" per analitzar els nostres serveis i l'activitat de la web per tal de millorar el seu contingut. Per acceptar les cookies, premi "Acceptar". Per rebutjar-les, premi "Tancar". Per a més informació o escollir les preferències, premi "Configurar".

Acceptar Tancar Configurar