preloader logo

Tecnologia i comptabilitat

Txerpa

  • Branding
  • UI/UX design
  • Content marketing

Txerpa uneix el millor de dos mons com són la tecnologia i la comptabilitat i aconsegueix un mestissatge que es converteix en la solució perfecta per a pimes: facturació i gestoria en una mateixa eina. Darrera del gran equip tecnològic liderat per Xavier Gil trobem la Gestoria Gil Estarellas, una de les més grans i consagrades de les Illes Balears.

El concepte Txerpa: un programa de facturació amb assessorament de professionals del sector que t'acompanya en el teu dia a dia comptable, un equip amb el qual superar amb èxit aquesta tediosa tasca. Per aconseguir escalar aquesta "muntanya" va decidir comptar amb el nostre coneixement en creació de marca i experiència d'usuari.

Txerpa

Vam decidir apuntar a un univers gràfic tecnològic que alhora mantingués un diàleg simpàtic i agradable. Unes línies geomètriques ens dibuixen una figura a mig camí entre un "chart" i una sinuosa muntanya fent una clara al·lusió al naming al costat d'una tipografia que es manté en el mateix registre arrodonit i geomètric.

Txerpa

Txerpa és una eina amb una idea molt bona, que ha anat creixent i augmentant les seves funcionalitats i avantatges al ritme que les startups exigeixen i per això es trobava en un moment en què calia seure a redibuixar les línies mestres. En aquest moment stay creative va entrar en joc redissenyant completament l'experiència d'usuari, definint com a punt de partida l'experiència multipantalla que ens demanen les plataformes de gestió de continguts i convidar-nos a oblidar-nos de l’empipador botó de guardar. Botons d'acció ràpida en qualsevol punt de l'entorn, transicions per crear nous continguts sense recàrregues de pàgina, una navegació fluïda gràcies a l'optimització de recursos... Tota una experiència que ens transporta al "look & feel" més agradable de les aplicacions, sens dubte un standard que ha arribat per quedar-se.

Txerpa
Txerpa

Parlem?

Acosta't a la nostra agència i explica'ns el teu projecte. Estàs lluny? Fem un Meet, és fàcil.

Explica'ns
El futur de Calvià és ara

El futur de Calvià és ara

Calvià
Branding / Estratègia de marca / Marketing
Santuari Rural

Santuari Rural

Son Brull
Digital / Disseny web / Estratègia digital
Una manera de fer

Una manera de fer

Esment
Desenvolupament web a mida / Disseny web / Programació

Utilitzem les cookies de "Google Analytics" per analitzar els nostres serveis i l'activitat de la web per tal de millorar el seu contingut. Per acceptar les cookies, premi "Acceptar". Per rebutjar-les, premi "Tancar". Per a més informació o escollir les preferències, premi "Configurar".

Acceptar Tancar Configurar