preloader logo

Viatjar per alimentar l'ànima

Nomadian

  • Branding
  • Guidelines & brandbook
  • Naming

Diario de Mallorca és un dels principals i més rellevants mitjans de premsa escrita a les Illes Balears, formen part de l'editorial espanyola Prensa Ibérica i compten amb un llarg recorregut que ha aconseguit un volum de prescripció que a dia d'avui és un actiu molt important, especialment en el panorama online. El diari, en recerca de la diversificació de la seva oferta i aprofitant la seva notorietat s'embarca en el projecte de creació d'una agència de viatges online.

Nomadian

El projecte demandava un concepte de marca que unís la confiança que busca l'usuari prescriptor i aquest "què" inspirador que cerca el nadiu digital especialitzat en construir viatges online. I és que avui dia dibuixar les properes vacances ja n’és part de les mateixes: consultar preus, comparar, mirar totes les fotos, vídeos i opinions hagudes i per haver...

Nomadian
Nomadian
Nomadian
Nomadian

Resultat d'aquesta interpretació neix Nomadian, un concepte basat en la idea de viatjar com a mode de vida. Si bé és cert que els nòmades viatjaven motivats més aviat per subsistència, aquest concepte avui en dia, ens permet renegar del sedentarisme de la nostra rutina diària, el viatge com a medicina per al nostre esperit.

Nomadian
Nomadian
Nomadian

Parlem?

Acosta't a la nostra agència i explica'ns el teu projecte. Estàs lluny? Fem un Meet, és fàcil.

Explica'ns
Natura y privadesa

Natura y privadesa

Son Corb
Producció audiovisual / Digital / Disseny web
Tradició i qualitat

Tradició i qualitat

Ramaders agrupats
Branding / eCommerce / Marketing
Som l'economia digital

Som l'economia digital

gsbit
Branding / Digital / Disseny web

Utilitzem les cookies de "Google Analytics" per analitzar els nostres serveis i l'activitat de la web per tal de millorar el seu contingut. Per acceptar les cookies, premi "Acceptar". Per rebutjar-les, premi "Tancar". Per a més informació o escollir les preferències, premi "Configurar".

Acceptar Tancar Configurar