preloader logo

som branding

som web

som social

#wearedigital

veure més

Som allò que fa que
els clients s'enamorin del teu negoci

Allò no és una simple qüestió d'imatge: la forma amb què el teu negoci es comunica amb els usuaris com a factor decisiu per a diferenciar-te de la competència, posar en valor els teus serveis i fidelitzar els teus clients. Posam a la teva disposició la nostra experiència en branding, web i xarxes socials per expressar la personalitat que fa especial el teu negoci aplicant les darreres tendències en disseny i tecnologia

som branding

Una brand o marca permet expressar el concepte d'un negoci per enamorar els teus clients. Dissenyam estratègies comunicatives i identitats visuals per acompanyar a la teva marca amb una personalitat única fàcilment reconeixible i t'ajudam a aplicar-la en els diferents formats.

veure branding

som web

Internet i la revolució tecnològica que l'ha acompanyat han canviat la nostra societat obrint la porta per què infinitat d'empreses es mostrin o trobin una oportunitat de negoci en el món online. Som especialistes en dissenyar i desenvolupar pàgines web per a tot tipus de negoci adaptant-nos a les seves necessitats i les darreres innovacions tecnològiques.

veure web

som social

Els usuaris passen cada dia més temps connectats a les xarxes socials convertint-les en l'aparador perfecte per què les empreses es donin a conéixer i difonguin els seus productes. Gestionam la presència online d'empreses i marques creant continguts actuals capaços de connectar amb l'audiència per aconseguir repercussió i crear una comunitat online de clients.

veure social

casos d'èxit

Marina brasserie & cocktails

Marina és una braseria i cocteleria situada davant del mar al passeig marítim del Port de Pollença.

 Després d'un canvi de concepte i passar de ser el Marina Cafè i convertir-se en el Marina Brasserie & cocktails el restaurant necessitava una imatge renovada més acord amb la seva nova forma d'entendre l'hostaleria.


veure cas d'èxit
Marina brasserie & cocktails

La Llonja

 Restaurant La Llonja es un restaurant especialitzat en peix fresc, ubicat a l'antiga llonja de pescadors del Port de Pollença: un lloc privilegiat amb unes vistes precioses de la badia de Pollença, ideal per a disfrutar d'un menjar exquisit amb tons mediterranis

veure cas d'èxit
La Llonja

Son Conte

Promocions Son Conte és una empresa dedicada a la promoció de cases d'alt standing amb base a Santanyí, Mallorca. Conscients de l'exclusivitat dels seus clients Promocions Són Conte buscava redissenyar la seva identitat corporativa i crear una pàgina web.


veure cas d'èxit
Son Conte

Dickinson

Dickinson és una immobiliària mallorquina especialista en venda i lloguer vacacional de cases, apartaments i finques. Dickinson necessitava una web atractiva i intuïtiva per al client i que a més li permetés mantenir les seves dues marques: Dickinson Properties dedicada a la venda i Dickinson Viles dedicada al lloguer.

veure cas d'èxit
Dickinson

darrers posts

confiança

Creiem que el treball en equip és la clau per a triomfar, per això estam orgullosos de pertànyer a GSBIT, l'associació balear professionali tecnològica que ens recolza i cuida del nostre sector

GSBIT Associació Balear d'Empreses de Software, Internet i Noves Tecnologies

Aquest lloc utilitza cookies, al utilitzar aquest lloc, acceptau l'ús de cookies amb conformitat amb les nostres directrius. Per més informació legeixi la nostra Política de Privacitat. Acceptar